Search
Close this search box.

Exkurze třídy 1Z do IDS LocoCare s.r.o.

Dne 14. 5. 2024 jsme navštívili děčínskou pobočku společnosti IDS LocoCare s.r.o., kde nám ochotně vyšli vstříc a ve velmi krátkém termínu umožnili exkurzi.
IDS LocoCare s.r.o. je společností podnikající v oboru údržby lokomotiv a železničních přeprav. Společnost se stala servisním partnerem společnosti IDS Cargo, a.s., pro kterou zajišťuje komplexní údržbu lokomotivního fleetu. Svoje servisní činnosti realizuje v servisních střediscích v Kladně a Děčíně, které jsou otevřeny pro všechny externí zákazníky poptávající údržbu svých drážních vozidel v režimu ECM. V rámci portfolia nabízených aktivit, IDS LocoCare s.r.o. nabízí i komplexní realizaci železničních přeprav po celé ČR a pronájem vlastních lokomotiv.
Provádění provozem společnosti se ujal osobně generální ředitel a jednatel společnosti pan Ing. Pavel Orálek a koordinátor zakázek pan Ing. Pavel Hlavinka. Poutavý, odborný výklad zaujal všechny studenty a samozřejmě také plno lokomotiv, které si nadšeně fotili.
Společnost má zájem o navázání spolupráce s naší školou, tedy dveře otevřené pro všechny šikovné zájemce o praxi a případně i zaměstnání v budoucnu.

Ing. Lea Drdková

Sdílet:
Nejnovější příspěvky