Search
Close this search box.

Uspěli jsme v okresním kole Jazykového Woca Bee šampionátu!

Naše třídy 1TZ NJ1 a NJ2 se zapojily do pátého ročníku inovativní soutěže pro školy s názvem Jazykový WocaBee šampionát. Soutěží se online v aplikaci na učení slovíček s názvem WocaBee (čte se „vokebí“).
Žáci se v aplikaci učí novou slovní zásobu včetně výslovnosti moderním a velmi efektivním způsobem.
V soutěži se hodnotí píle žáků v učení cizích jazyků, měřená počtem bodů získaných za procvičování slovíček. Čím více žáci procvičují, tím více bodů (za správné odpovědi) získají a více se i naučí.
Třídy v šampionátu soutěží jako tým, takže v jazycích se zlepšují skutečně všichni žáci a slovíčka se naučí včetně správné výslovnosti.
Aplikace WocaBee navíc pracuje s každým žákem individuálně za pomoci umělé inteligence a žáci si ji mohou spustit na mobilu, tabletu či počítači.

Třída 1TZ NJ2 se v rámci okresu Děčín umístila na vynikajícím 1. místě, díky čemuž získala ceny a postoupila do krajského kola. Každý žák naší třídy 1TZ NJ2 získal během okresního kola denně v průměru 629 WocaPoints bodů, což činí přibližně 419 správných odpovědí za den.

Třída 1TZ NJ1 se v rámci okresu Děčín umístila na vynikajícím 2. místě, díky čemuž získala ceny a rovněž postoupila do krajského kola. Každý žák naší třídy 1TZ NJ1 získal během okresního kola denně v průměru 433 WocaPoints bodů, což činí přibližně 288 správných odpovědí za den.

Krajské kolo probíhá právě v těchto dnech, kdy žáci soutěží o postup do celostátního kola soutěže, ve kterém můžeme získat další ceny a příspěvek na modernizaci škol v hodnotě 150 000 Kč.
Soutěž vyvrcholí mezinárodním finále, ve kterém se utkají ty nejlepší třídy z 8 zemí!

Sdílet:
Nejnovější příspěvky