Search
Close this search box.

Ze školních výletů – den první

Golfové hřiště Janov
Dne 27. 6. 2023 se třída 3T v rámci školního výletu vydala na Golfové hřiště Janov, kde si žáci vyzkoušeli základní prvky golfové hry – patování na greenu, odpaly a nakonec i samotnou hru na jednu jamku. Výlet se vydařil, počasí nám přálo a žáci byli spokojeni.
Ing. Hana Novotná

Po stopách Karla Hynka Máchy
V úterý 27.6.2023 se třídy E1B a E3 vydaly po stopách Karla Hynka Máchy v Litoměřicích.
Mgr. Horáčková a Mgr. Mareš

Vítr ve vlasech a radost z pobytu v přírodě se třídou 1T
Po stopách pověstí a zajímavých míst, která posloužila filmařům k vytvoření fantasy říše Narnie nebo k natáčení filmů Dva na koni, jeden na oslu či Tenkrát v ráji a jiné. 
Ing. Alexandra Pružincová

Na raftech a na zahradě
Na závěr školního roku jsme vyrazili na třídní výlet na Labe. Půjčené rafty nás bezpečně dovezli z Děčína až do Hřenska, odkud jsme se vrátili zpět do Děčína. Na raftech bylo fajn, počasí nám také přálo a někteří jedinci neodolali a plavali za raftem. Odpoledne a večer jsme strávili u pana učitele na zahradě, kde jsme přespali ve stanech, pomohli jsme obhospodařit zvířátka, naštípat dřevo a posekat trávu.  Po sběru výborných jahod jsme dopoledne vyrazili pěšky domů. I přes drobné zásahy počasí se oba dny se třídou podařily.

Bc. Petra Čapková, Ing. Jindřich Různa

Výlet E1A, E2B, S2

V úterý 27.6. se třídy E1A, E2B a S2 vypravily vlakem do Benešova nad Ploučnicí a zpět do Děčína se vrátily pěšky podél Ploučnice. Počasí bylo pěkné, káva a limonáda v Caffé 08 výborné. Výlet se vydařil.
Mgr. Simona Wisurová

ZOO Praha

Dne 27.6. třída 3Z navštívila ZOO Praha – výlet se velmi líbil , žáci si s radostí prohlédli různé druhy živočichů a rostlin.
Ing. Jaroslav Svoboda

Sdílet:
Nejnovější příspěvky